Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Etsimme uusia jäseniä riveihimme!

Varsinaisiksi jäseniksi voivat liittyä hallituksen hyväksymät yksityishenkilöt. Varsinaisilla jäsenillä on äänioikeus yhdistyksen kokouksissa.

Hallitus voi hyväksyä kannatusjäsenikseen yhdistyksen toimintaperiaatteet hyväksyviä yksityishenkilöitä ja oikeustoimikelpoisia yhteisöjä. Jäseneksi pääsyn edellytyksenä on halu tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa. Kannatusjäsenillä on läsnäolo- ja puheoikeus yhdistyksen kokouksissa.

Kunniajäseneksi voi yhdistyksen kokous kutsua hallituksen esittämän yksityisen henkilön, joka on huomattavalla tavalla tukenut yhdistyksen toimintaa tai on muutoin erityisen ansioitunut yhdistyksen toiminnassa. 

Jäsenistä pidetään jäsenluetteloa. Varsinaisilta jäseniltä ei kysytä henkilötietoja.

Uusien jäsenten on hyvä tietää, että Suomen Lumme ry ei vielä toistaiseksi kannata minkäänlaisten huumeiden - ei mietojen eikä vahvojen - laillistamista Suomessa. Sen sijaan huumeiden käytöstä rankaisemisesta tulisi meidän mielestämme luopua. Siinä ei ole yksittäisen käyttäjän, eikä yhteiskunnankaan kannalta mitään järkeä!

Hyvä on tietää myös se, ettemme ole huumeiden myynti- emmekä välitystoimisto. Yhdistys noudattaa kaikissa toimissaan Suomen lakia!

Jos haluat liittyä jäseneksi, ota yhteys yhdistyksen puheenjohtajaan!